sittszálltás budapest 04

ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS: 70/274-4265

Cégünk azonnali elszállítást vállal, nem csak cégek, hanem magánszemélyek számára is, az általuk termelt zöldhulladék elszállítására.

Kultúrnövények gondozása, bozótirtás, kertépítés, kert karbantartás, fűnyírás során keletkező zöldhulladék, avar szállítását vállaljuk, mely mentes minden más hulladéktól. A zöldhulladék elszállítása után gondoskodunk annak megfelelő lerakásáról is.

Szolgáltatásunkat a gazdaságosság, hatékonyság és kényelem jegyében valósítjuk meg, hiszen zöldhulladék szállításunk költségei alacsonyak. Előzetes felmérés alapján, rövid határidővel, azonnali rakodást és szállítást vállalunk ügyfeleink kényelme érdekében. S.O.S  szolgáltatásunk keretében már 1 munkanapos határidővel vállaljuk a hulladék elszállítását.

Hozzáértő kollégáink a megrendelő igényeinek és a környezeti adottságoknak megfelelve rakodják teherautónkra és szállítják el a zöldhulladékot.

Szolgáltatásunk elsősorban a fővárosban és Pest megyében áll mind a lakosság, mind vállalkozások rendelkezésére, de előzetes egyeztetés alapján örömmel teljesítjük vidéki megrendelőink kérését is.

Önnek nincs más dolga, mint felkeresni bennünket elérhetőségeinken, minden mást mi elvégzünk!

AL-MI CONSTRUCT KFT.: Lomtalanítás, Épületbontási munkák, Zöldhulladék elszállítás